Workshops schilderen voor volwassenen.

Prijs: 40 € per persoon (inclusief alle materialen, koffie/thee, hapjes en drankjes) 

In een avond een schilderij maken van de gezellige dikke dames, een heerlijke taart of een zelf bedacht onderwerp? Dat kan! Stap voor stap wordt het schilderij opgebouwd.Uiteraard help ik je daarbij. We schilderen in mijn eigen ateliertje, waar het knus en gezellig is. Er hangen overal schilderijen die je kunt gebruiken als voorbeeld. In ongeveer 3 tot 4 uur is het schilderij af en kun je genieten van je eigen uniek gemaakt kunstwerk. De avond is inclusief koffie/thee een hapje en een drankje en hopelijk veel gezelligheid.

De gezellige dikke dames zijn razend populair en hoe leuk is het om je zelfgeschilderde taart op te hangen of neer te zetten als er een feestje is. Je hoeft niet te kunnen schilderen of tekenen. Door mijn ruime ervaring kan ik je helpen met het opzetten van de tekening en met het schilderen. Je hebt de keuze uit vele kleuren acrylverf, zodat je het helemaal naar eigen smaak kan maken.

Een gezellig creatief avondje uit voor vriendinnen, zussen, collega’s en iedereen die wil schilderen. In mijn atelier is er ruimte voor 5 personen, bij grotere groepen heb ik een uitwijkmogelijkheid naar een technieklokaal in een basisschool in Tiel. Hier zijn alle voorzieningen aanwezig en is rolstoeltoegankelijk.

Korte filmpjes van de workshops staan bij mijn blog.

https://www.facebook.com/eenvankoch/videos/1293249960786960/