• Zo lekker gewerkt.

  23 juni 2014

  Een groot wit doek. Een idee. Een schets. En dan ineens zie je dat het tof wordt. Het is nu 02.00 uur. Morgen moet ik werken, maar mijn schilderij krijgt voorrang. Het loopt...het wordt leuk, mooi. Nu stoppen is geen optie. Dag werk. Ik ben er morgen. Op tijd met de wallen onder mijn ogen, maar wel een mooi schilderij rijker. Schoonmadam gaat het heten. Naar het lied " Sjoske van Raymond van het Groenewoud". En dat is ze!

  Lees meer >> | 839 keer bekeken

 • Werk in opdracht.

  16 juni 2014

  Door mijn expositie kreeg ik een geweldige opdracht.  De opdracht pastte zo goed bij mij dat mijn hele ziel en zaligheid in het werk is gaan zitten. Heerlijk om mee bezig te zijn. Het geeft rust, maar ook een gezonde vorm van adrenaline.  Er komt altijd dat moment......het is klaar.....niet meer aan doorwerken. Dat voelt altijd heel dubbel. Foto naar de opdrachtgever. ....Hij is er zeer blij mee en wil het doek over een paar dagen komen halen. Ook dat voelt dubbel. Blij, want het is mooier dan hij had durven hopen en een beetje mistroostig, want weg is ook weg. Iets wat ontstaan is onder je handen, waar ik blij van word is dan voorgoed weg.

  Gelukkig alweer bezig met de volgende. En ook deze is weer spannend en ontstaat spontaan en ook van dit werk word ik langzaam gelukkig......zal ik er ook de tijd voor kunnen nemen, zodat ik dat gevoel langer kan vasthouden? Of is de drang om er constant aan te werken dan juist sterker?

  We zullen het zien. Dit werk moet vooral wit zijn. Heel anders dan wat ik normaal maak. Een uitdaging voor mijzelf.

   

  Lees meer >> | 851 keer bekeken

 • Gestart op EXTO

  10 juni 2014

  Iedere dag ben ik bezig om te kijken of ik mijn schilderijen meer onder de aandacht kan brengen. Het is een droom ooit een eigen klein ateliertje te hebben midden in het centrum en net genoeg te verkopen, zodat ik me meer met schilderen kan bezighouden ipv werken op kantoor. Nu zal dat heel lastig worden, vrees ik, maar je moet toch dromen en doelen hebben, vind k.

  Sinds eind mei hangen er 30 werken van mij bij de GGD in Tiel. Daar heb ik nu toch al drie werken door verkocht en een opdracht door gekregen. Ik doe daarnaast veel aan social media om mijn schilderijen onder de aandacht te brengen en probeer ook werk van anderen onder de aandacht te brengen.

  Vandaag dus EXTO. Ben benieuwd of ik door de ballotagecommissie heen kom!

  Lees meer >> | 815 keer bekeken

 • Meer blogs >>