Kan een vaas ook in opdracht worden gemaakt?

Jazeker, wel wil ik graag een beetje de vrije hand hebben. Uiteraard mogen de basiskleur en de kleuren van de bloemen, wel of geen vogeltje/vlinders wel gekozen worden. 

Ik maak geen kopie van andermans werk en het is heel lastig schilderen als u een plaatje in uw hoofd hebt. Ik kan dat plaatje niet zien en het werkt enorm tegen in mijn creativiteit.

- Kan je de vazen gebruiken als bloemenvaas?

Zeker, de vaas is van glas en er kan water in en verse bloemen, maar ook een prachtig boeket zijde bloemen maken deze vazen ware eyecatchers.

-Hoe kan ik de vaas schoonmaken?

De binnenkant kan met een bostel en sop schoongemaakt worden, de buitenkant met een vochtige doek. Indien nodig, met een heel klein beetje niet agressief schoonmaakmiddel. 

-Van welk materiaal zijn de vazen?

De vazen zijn van glas en een enkele keer van keramiek.

Voor het schilderen van de vazen wordt er acrylverf gebruikt. Tevens worden de vazen drie, soms vier keer afgelakt, dit zorgt voor een mooie glans en bescherming. Het is wel aan te raden voorzichtig met de vazen om te gaan. Zet ze niet in een vaatwasmachine, maar maak ze voorzichtig schoon met een vochtige doek. 

- Kan een vaas worden opgestuurd?

Sommige van de bloemisten hebben de vazen in hun webshop staan, ook kan u mij altijd benaderen en dan kan ik contact opnemen met de desbetreffende winkele en bespreken wat er mogelijk is.

Om mijn vazen zo exclusief mogelijk te houden is het aantal verkooppunten beperkt.

Tevens ben ik aktief op Instagram onder de naam : eenvankoch , daar plaats ik allerlei content over mijn beschilderde vazen.