Al een paar weken heb ik vakantie en aangezien we lekker thuis bleven, heb ik veel vazen kunnen schilderen en aandacht kunnen besteden aan een persoonlijke touch. Ook mijn website heb ik bij kunnen werken. Het weer heeft ook totaal niet meegezeten, dus heb ik vaker zitten schilderen dan gepland.

Mijn zus heeft een nieuwe woning en voor haar heb ik een grote vaas gemaakt. Ook heb ik een stuk of 16 waxinelichthouders gemaakt voor Toff moods interior in Haaksbergen en heb ik de bloemist in Tiel, Ed van Grieken weer voorzien van nieuwe voorraad. Zij zijn altijd zo enthousiast, dat ik met veel plezier voor ze schilder. Een bloemiste uit België kwam 10 grote vazen halen om de opening van haar nieuwe zaak Viva Flora extra mooi te maken. Wat een leuke en lieve mensen zijn zij. 
Gelukkig heb ik ook tijd gehad om zelf wat voorraad te maken, van heel groot tot heel klein. 
Op dit moment ben ik bezig met kleine vaasjes die ik zelf cadeau ga geven. Het blijft heerlijk om te doen, ik zie ook een enorme groei in hoe de vazen er uiteindelijk uitzien. Ik blijf het fantastisch vinden om te merken dat ik in een jaar tijd al zoveel bereikt heb en ik ga voor nog veel meer.

lieve groet, Ariane