Hallo,

Welkom op mijn website Een van Koch. Mijn naam is Ariane Koch,  geboren en getogen te Utrecht met een creatieve, ruimdenkende, kunstminnende, maar vooral lieve moeder als voorbeeld. Inmiddels woon ik alweer 20 jaar in Tiel en ben ik getrouwd ,samen hebben wij vier kinderen en zijn we mentoren van mijn nicht met het Syndroom van Down. Altijd wel wat te doen in huize Schuurman en Koch, maar des te fijner dat ik de rust kan opzoeken in mijn atelier. Mijn atelier zit naast onze woning. 

Het liefst maak ik kleurrijk werk en heb ik mijn hart verloren aan het beschilderen van glazen vazen. Hier kan ik al mijn creativiteit in kwijt.  

De handbeschilderde vazen zijn bijzonder, rondom beschilderd met bloemen en vlinders en vogels. Iedere vaas is uniek. 

Er worden iedere keer nieuwe vazen gemaakt, elke keer anders. Elke vaas komt voort uit inspiratie en ontstaat gaandeweg. Ik schilder geen vazen compleet naar wens, omdat dat mijn creativiteit in de weg gaat zitten. Kleuren zoals de ondergrond of favoriete bloemen is uiteraard wel mogelijk.

U kunt mijn handgeschilderde vazen bezichtigen in mijn atelier in Tiel, ik kan me goed voorstellen dat u de vazen liever in het echt ziet. Enkele vazen zijn te koop bij

Silavie in Zeist.

Bloemisterij Hartogs in Eindhoven en Helmond.

Bloemisterij Ed van Grieken in Tiel. 

Marrika’s Bloem & Stijl in Ede.

Louw interior in Appelscha.

Toff Moods interior in Haaksbergen.

Viva Flora in Heers (België).

Atelier natuurschatten in Haastrecht

Intens bloemen in Nijmegen

Flora Vida in Hasselt (Kermt) België 

By Daani in Gemert

Pracht en Praal bloemen en wonen in Baarle-Nassau


 

Met liefde gemaakt!

 

Op dit moment heb ik bijna geen vazen meer op voorraad, mocht u toch interesse hebben om een vaas te laten maken, dan hoor ik graag wat uw wensen zijn.