Een van Koch

Autodidact, Ariane Koch, moeder van twee prachtige zonen, in 1965 geboren en getogen te Utrecht met een creatieve, ruimdenkende, kunstminnende, bijzondere, maar vooral lieve moeder als voorbeeld. Als jong meisje tekende ze vaak samen met haar broer en zussen. In 2006 is zij gestart met schilderen. Haar atelier heeft zij in Tiel.  In haar atelier kunnen kleine groepjes mensen ook een workshop schilderen volgen. In een hele ontspannen sfeer gaan mensen dan aan de gang met hun eigen kunstwerk. Zo hoopt ze dat nog meer mensen ervaren hoe heerlijk ontspannen het is om te schilderen.

Ariane Koch ziet haar talent als een cadeautje, waar zij simpelweg mee is geboren. Ze is dankbaar dat zij die creativiteit volop benut en nog volop aan het ontwikkelen is. Ariane heeft veel kleurrijk en figuratief werk gemaakt. Het kleurrijke is gebleven, maar haar werken worden realistischer.

U kunt het werk van Ariane bezichtigen in haar ateliertje, maar u kunt hier ook een workshop volgen of een kinderfeestje geven. In de webshop staan enkel de kleinere werken, de grotere werken zijn uiteraard wel te koop.

 

 

U bent van harte welkom in het atelier "Schuur van Koch" aan de achterzijde van de woning , Prinses Beatrixlaan 10, 4001 AH te Tiel.Graag vooraf even bellen, zodat u niet voor een gesloten deur staat. De koffie staat dan klaar.