Hallo,

Welkom op mijn website Een van Koch. Mijn naam is Ariane Koch, moeder van twee prachtige zonen, in 1965 geboren en getogen te Utrecht met een creatieve, ruimdenkende, kunstminnende, bijzondere, maar vooral lieve moeder als voorbeeld. Als jong meisje tekende ik al vaak samen met mijn broer en zussen. In 2006 ben ik gestart met schilderen met de kwasten en verf van mijn moeder. Deze kwasten en verf worden nog altijd door mij gebruikt. Mijn atelier/winkeltje is in Tiel.  

Het liefst maak ik kleurrijk werk en heb ik mijn hart verloren aan het beschilderen van glazen vazen. Hier kan ik al mijn creativiteit in kwijt. De vazen worden geschilderd met hoogwaardige materialen en afgelakt. Ze zijn te gebruiken als bloemenvaas, maar ook zonder bloemen staan deze bijzondere en kleurrijke vazen prachtig als designobject. U kunt de vazen aan de binnenzijde schoonmaken met een borstel of spons en aan de buitenzijde met een zachte doek met een niet agressief schoonmaakmiddel. Zoekt u een handbeschilderde vaas in een ander model of kleuren, neem dan contact met mij op.

U kunt mijn werk bezichtigen in mijn atelier in Tiel. Ook zijn er enkele vazen te koop bij bloemisterij Hartogs in Eindhoven, bij bloemist Ed van Grieken in Tiel en bij Si la Vie in Zeist. Een vaas kan ook verzekerd worden verzonden, indien u dat wenst.